€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Brombeer 33 Mohair blond
Aantal: 1
Uw prijs
179,95

Brombeer 33 Mohair blond

Artikelnr 011566
Levertijd Direct leverbaar
€ 179,95

Deze brombeer mohair blond van Steiff is een echte klassieke teddybeer. De beer heeft een harde vulling, maar een zachte mohair vacht. Ook heeft deze Steiff beer draaibare ledematen en een draaibare kop en is het echt een beer zoals opa's en oma's de beren van vroeger nog zullen kennen. Het is een beer die je makkelijk ergens zittend neer kan zetten en met mooie bruine ogen (veiligheidsogen) en een vriendelijke lach zit je beer dan tevreden te kijken. Als je deze beer naar voren en weer terug kantelt, maakt de beer een brommend geluid. Vandaar dat deze beer een brombeer wordt genoemd. De beer is handgemaakt en heeft niet alleen veiligheidsogen, maar heeft ook het gele 'knop in oor-label', dat aantoont dat ze origineel van Steiff is en uit de beste familie komt.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:lengte 33 cm
EANcode 4001505011566

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!