€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens roodkapje muziekknuffel
Aantal: 1
Uw prijs
32,50

Lilliputiens roodkapje muziekknuffel

Artikelnr 83053
Levertijd Direct leverbaar
€ 32,50

De Roodkapje muziekknuffel van Lilliputiens zingt 'over the rainbow' zodat je extra fijn in slaap kunt vallen. Ze is versierd met allemaal verschillende kleuren en printjes waardoor ze er onzettend mooi uitziet. In haar armen houdt ze een vogeltje met een bijtring eraan. Wanneer je die naar beneden trekt begint ze te zingen. Heel langzaam vliegt het vogeltje dan weer terug in haar armen. Maar dan lig jij al lang te slapen! Roodkapje van Lilliputiens is heel lekker zacht en is ook nog eens uit wasbaar. Aan haar puntmutsje zitten twee koordjes zodat je haar ook ergens aan vast zou kunnen maken. Zingt ze jou vannacht in slaap?

Leerdoelen Klank en ritme
Afmeting: 35 cm x 11 cm
EANcode 5414834830538

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.