€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Muziekknuffel Mooi Schaap
Aantal: 1
Uw prijs
35,50

Muziekknuffel Mooi Schaap

Artikelnr 41956
Levertijd direct leverbaar
€ 35,50

Voor het slapen gaan, is het heel ontspannen om te knuffelen met dit lieve en zachte schaap en naar het muziekje in zijn buik te luisteren. Dit zal al snel een ritueel worden bij het naar bed gaan. Het knuffeltje kan op 30 graden gewassen worden (mits het muziekje eruit gehaald is via de rits). Ook ongeboren baby's kunnen al van het muziekje genieten door mama's buik heen zodat het na de geboorte een vertrouwd en rustgevend geluid zal zijn.

Leerdoelen Geen
grootte:32 cm
EANcode 4001190419562

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.