€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Muziekknuffel Gans Gisella
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Muziekknuffel Gans Gisella

Artikelnr 41414
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,50

Deze mooie muziekknuffel gans Gisella van Sigikid is een mooie muzikale knuffel voor op de slaapkamer of bij de box. Gans Gisella is wasbaar op 30 graden, mits u het muziekje eerst even uit de gans verwijderd middels de rits voordat deze gewassen wordt. Het muziekje dat deze gans van Sigikid laat horen is een echt slaaplliedje. Voor het slapen gaan, is het heel ontspannen om te knuffelen met dit lieve gansje van Sigikid en naar het muziekje in haar buik te luisteren. Dit zal al snel een ritueel worden bij het naar bed gaan. Ook ongeboren baby's kunnen al van het muziekje genieten door mama's buik heen, zodat het na de geboorte een vertrouwd en rustgevend geluid zal zijn. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit knuffels en altijd zeer bijzonder van ontwerp.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:ca. 28 x 14 x 9 cm
EANcode 4001190414147

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.