€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Muziekknuffel kikker
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Muziekknuffel kikker

Artikelnr 41053
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,50

Deze vrolijke, gestreepte muziekknuffel Kikker vind het leuk om je kleintje zacht in slaap te wiegen. De muziekdoos wordt een vast nacht ritueel en geeft kinderen troost en zekerheid. Het muziekje begint te spelen als je aan het touwtje trekt. Je kunt de kikkerknuffel wassen op 30 graden, nadat je de muziekdoos verwijdert hebt, d.m.v. de rits welke aan de achterkant van de kikker zit. Hoe lief is dit kado.... Het is ook erg leuk om de ongeboren baby al te laten genieten van zijn slaapmelodietje, door mama's buik heen. Zo gauw de muziekknuffel kikker dan in het bedje wordt afgespeeld, schept dit vertrouwen en herkenbaarheid.

Leerdoelen Geen
Afmeting:24 x 22 x 5
Materiaal:Katoen, polyester vulling
EANcode 4001190410538

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.