€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand

Aantal: 1
Uw prijs
37,95

Artikelnr 40844
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,95

Dit vrolijke hondje kan gezellig bij jou in het bedje of in de box hangen of liggen. Fijn om naar te luisteren voor het slapen gaan, het muziekje zal helemaal bij het bedritueel gaan horen. Het muziekje begint te spelen als je aan het touwtje trekt. Het knuffeltje kan gewassen worden doordat je het muziekje er aan de achterkant uit kunt halen (met een ritsje). Dit hondje is gemaakt van biologisch katoen en is heerlijk om mee te knuffelen.

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 30 cm
EANcode 4001190408443

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.