€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Muziekknuffel Krokodil
Aantal: 1
Uw prijs
53,50

Sigikid Muziekknuffel Krokodil

Artikelnr 39570
Levertijd Direct leverbaar
€ 53,50

Deze muziekknuffel Krokodil van Sigikid (39570) laat een zacht vertrouwd slaapmelodietje horen aan je kleintje voor het slapen gaan.. Deze mooie muziekknuffel behoort tot de Green Collectie en is gemaakt van biologische katoen en heeft een vulling van zuivere scheerwol en is wasbaar op 30 graden, mits u het muziekje eerst even uit de krokodil verwijderd. De rits zit aan de achterkant van de knuffel. Voor het slapen gaan, is het heel ontspannen om te knuffelen met deze lieve krokodil van Sigikid en naar het muziekje in zijn buik te luisteren. Dit zal al snel een ritueel worden bij het naar bed gaan. Ook ongeboren baby's kunnen al van het muziekje genieten door mama's buik heen, zodat het na de geboorte een vertrouwd en rustgevend geluid zal zijn. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit knuffels en altijd zeer bijzonder van ontwerp.

Leerdoelen Klank en ritme
Afmeting:20 x 11 x 9 cm.
Materiaal:gecontroleerde biologische katoen, en de verf die is gebruikt is onschadelijk voor de gezondheid en het milieu
Vulling:100% schaapswol
EANcode 4001190395705

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.