€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Haas muziekdoos Black & White
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Sigikid Haas muziekdoos Black & White

Artikelnr 39121
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Dit grappige zwart-witte muziek konijn van Sigikid (39121) laat een zachte melodie horen wanneer je aan de rode ring trekt. Zijn lange, oranje oren zijn gemakkelijk vast te houden, en het is voor jonge kindjes fijn om lekker tegen dit konijntje aan te gaan liggen, terwijl hij zijn slaapliedje laat horen. Het muziekdoosje in zijn buik zit veilig verstopt, maar is los te maken om de knuffel (op lage temperatuur: 30 graden zachte cyclus) eventueel te wassen. De grappige, begrijpende blik in de ogen van deze muziekknuffel maakt hem ook voor wat oudere kinderen een echte vriend, waarop ze kunnen rekenen.

Leerdoelen Geen
Hoogte:22 cm
EANcode 4001190391219

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.