€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Beer muziekdoos Black & White
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Sigikid Beer muziekdoos Black & White

Artikelnr 39120
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Deze zwart-wit gestreepte muziekknuffel Beer van Sigikid (39120) is een grappig, vrolijk vriendje voor elk pasgeboren kindje. De grappige vorm, zonder armpjes en beentjes, is gemakkelijk vast te houden en knuffelen door ook oudere kinderen, en zijn begrijpende blik zal je kindje vaak troosten. Trek aan de rode ring en hij laat je een zacht melodietje horen uit het muziekdoosje dat in zijn buik verstopt zit. Ook als het slaapliedje is afgelopen zal dit knuffelbeertje een fijne slaapvriend zijn om mee te spelen en lief te hebben. Deze muziekknuffel is deel van de Sigikid Black & White collectie.

Leerdoelen Klank en ritme
Hoogte:22 cm
EANcode 4001190391202

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.