€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Muziekdoos Hond Nature
Aantal: 1
Uw prijs
48,50

Sigikid Muziekdoos Hond Nature

Artikelnr 39052
Levertijd Direct leverbaar
€ 48,50

Deze lieve knuffelhond met muziekdoos uit de Nature serie van Sigikid (39052) is een ecologisch verantwoord knuffelvriendje voor ieder kind! De zachte knuffel heeft een fijn lijfje, leuke flaporen en een lichte houten ring, waaraan je kunt trekken om een muziekje te horen! De muziekdoos is met een kindvriendelijke rits in de knuffel opgeborgen, maar kan verwijderd worden zodat de knuffel gewassen kan worden. Allemaal veilig én duurzaam! Een schattige hondenknuffel die voor zowel jongens als meisjes een leuk vriendje kan zijn.

Leerdoelen Geen
Lengte:25 cm
EANcode 4001190390526

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.