€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Steiff Muziekknuffel Olifant Wit 15 cm.
Aantal: 1
Uw prijs
49,99

Steiff Muziekknuffel Olifant Wit 15 cm.

Artikelnr 242540
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,99

Er komt muziek uit de buik van deze mooie, cremekleurige muziekknuffel olifant van Steiff (242540) en is mooi door zijn eenvoud. Deze kleine olifant is een hulde aan het bedrijf van Margarete Steiff. Het allereeste knuffeldiertje dat Margarethe maakte was tenslotte een olifant. De muziekdoos is 15 cm groot en is gemaakt van créme kleurige pluche met geborduurde details, zoals zadel en ogen. Het zal je kleintje langzaam in slaap wiegen met het muziekmelodietje. Het muziekje duurt ongeveer 11/2 minuut. Muziekdoosje is evt. te verwijderen.

Leerdoelen Klank en ritme
Afmeting:16 x 11 x 5 cm.
Wasvoorschrift:30 gr wolwasprogramma, zonder muziekdoosje
EANcode 4001505242540

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!