€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Steiff muziekolifant Ellie
Aantal: 1
Uw prijs
39,90

Steiff muziekolifant Ellie

Artikelnr 241765
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,90

Deze lieve muziek-olifant Ellie van Steiff (241765) is een prachtig kraamcadeau, geboortecadeau. De olifant zal het kleintje gauw in slaap laten vallen. Als je aan het roze hartje trekt hoor je een lief slaapliedje. Ellie is uit de serie Soft Cuddly Friends van Steiff (241765) is gemaakt van superzachte grijze pluche. De knuffel zal snel in het hart van je kleintje worden gesloten. Je kind zal er graag aan friemelen, aaien en wrijven. En de olifant heeft ook een echte buiknavel, waar je kleintje graag zijn vinger in zal stoppen. Het zachte slurfje zal een favoriet knuffelstuk zijn. En de binnenkant oren en voeten heeft een mooi geweven, structuurstofje. De ogen van de Olifant Ellie zijn geborduurd. Steiff produceert een eerlijk, kindvriendelijk, milieuvriendelijk en veilig product.

Leerdoelen Klank en ritme
Materiaal:100% polyester
Afmeting:26 cm.
Was voorschrift: buitenzijde hand-afwasbare pluche
Vulling-materiaal:polyester en granulaat
EANcode 4001505241765

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!