€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Muziekknuffel Roze Muis Sniffy
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Muziekknuffel Roze Muis Sniffy

Artikelnr 237720
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Deze lieve muziekknuffel Sniffy Muis, gekleed in een zachroze pyama, van Steiff is op zoek naar een nieuw vriendje. Luister maar eens goed, want het slaapliedje komt uit de buik van de muziekmuis. Hoe lief is dit kado. De muziekmuis is gemaakt van ecologische katoen en zal heerlijk zijn om mee te knuffelen en zachtjes bij in slaap te vallen.Het muziekmuisje is daardoor zeer geschikt voor baby's die overgevoelig zijn voor synthetische materialen.De katoen is afkomstig van gecontroleerde bedrijven. Het voldoet aan de strenge eisen van okotex 100 Standard. De zachte katoen is geverfd met onschadelijke kleurstoffen en dus gifvrij. Erg leuk als eerste muziekknuffel voor de allerkleinsten. Het muisje Sniffy heeft ook het gele 'knop in oor-label'dat aantoont dat ze orgineel van Steiff zijn en uit de beste familie komen. Het muziekdoosje kan eenvoudig verwijderd worden, zodat de knuffel veilig gewassen kan worden op 30 graden. Een Steiff knuffel heb je voor het leven.Het is ook erg leuk om de ongeboren baby al te laten genieten van zijn slaapmelodietje, door mama's buik heen. Zo gauw de muziekknuffel, muis dan in het bedje wordt afgespeelt, schept dit vertrouwen en herkenbaarheid.

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
EANcode 3817737237770

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!