€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Muziekknuffel Hoppel Haasje roze
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Muziekknuffel Hoppel Haasje roze

Artikelnr 237584
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Er komt muziek uit de buik van deze mooie roze geklede muziekknuffel, Hoppel haasje van Steiff. Ze is gemaakt van ecologische katoen en zal heerlijk zijn om mee te knuffelen en zachtjes bij in slaap te vallen.Hoe lief is dit kado.Het muziekhaasje is daardoor zeer geschikt voor baby's die overgevoelig zijn voor synthetische materialen. De katoen is afkomstig van gecontroleerde bedrijven.Het voldoet aan de strenge eisen van okotex 100 Standard. De zachte katoen is geverfd met onschadelijke kleurstoffen en dus gifvrij. Erg leuk als eerste muziekknuffel voor de allerkleinsten. Het haasje heeft ook het gele 'knop in oor'-label dat aantoont dat ze origineel van Steiff zijn en uit de beste familie komen. Een knuffeldier van Steiff is voor altijd.Het is ook erg leuk om de ongeboren baby al te laten genieten van zijn slaapmelodietje, door mama's buik heen. Zo gauw het muziekknuffel haasje dan in het bedje wordt afgespeelt, schept dit vertrouwen en herkenbaarheid.

Leerdoelen Geen
Materiaal100% ecologische katoen
Type kindAlle kinderen
Afmeting22x20x7
EANcode 4001505237584

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!