€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Knuffellapje Mooi Schaap
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Knuffellapje Mooi Schaap

Artikelnr 41955
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Dit leuke knuffellapje schaap is heerlijk zacht en heeft knopen in de hoekjes, waardoor het makkelijk vastgepakt kan worden. Ook aan zijn oortjes kan het schaapje lekker vastgepakt worden, zelfs door de allerkleinste handjes. Het schaapje is de beste kameraad om te slapen,knuffelen,spelen,troosten, reizen, enz.. Heerlijk zacht en daardoor lekker knuffelbaar. Het knuffellapje is wasbaar op 30 graden. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit knuffels. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp.

Leerdoelen Geen
EANcode 4001190419555

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.