€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
knuffellapje Beer klein
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

knuffellapje Beer klein

Artikelnr 41804
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Dit lieve beertje van Sigikid is heerlijk om mee te knuffelen en op te kauwen. Het beertje van Sigikid zal het eerste vriendje van je baby zijn en een onmisbare maatje. Knuffeldoeken zijn een speciaal stukje stof om mee te knuffelen, vast te houden en als troost te gebruiken voor de hele kleintjes- en vaak nog lang na de baby- en peuterleeftijd. De vulling van de beer s 100 % organisch en deze kleine bruine beer van Sigikid kan in de wasmachine gewassen worden op een temperatuur van 30 graden.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:ca. 25 x 23 cm
EANcode 4001190418046

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.