€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Knuffellapje Hond Sepp Sapal
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Knuffellapje Hond Sepp Sapal

Artikelnr 40927
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Deze vrolijke hond Sepp Sapalato is je eerste vriendje en onmisbaar maatje om te knuffelen en op te kauwen. De hond is heerlijk zacht en heeft knoopjes in de hoekjes, waardoor het makkelijk vastgepakt kan worden. Ook aan zijn oren kan de hond Sepp lekker vastgepakt worden, zelfs door de allerkleinste handjes. Het hondje Sepp zal je beste kameraad zijn om te slapen,knuffelen,spelen,troosten, reizen, enz.Het knuffellapje is wasbaar op 30 graden. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit knuffels. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp.

Leerdoelen Geen
Afmeting:27x23x10
EANcode 4001190409273

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.