€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Steiff knuffellap Olifant Ellie
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Steiff knuffellap Olifant Ellie

Artikelnr 241918
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

Dit grijze knuffellap van Olifant Ellie (241918) van het merk Steiff, is een heerlijk zacht knuffeldoekje voor je kleintje. Het olifant knuffeldoekje is om te knuffelen en op te kauwen, is baby' s eerste vriendje en onmisbare maatje. Knuffeldoeken zijn een speciaal stukje stof om mee te knuffelen, vast te houden en als troost te gebruiken voor de hele kleintjes en vaak nog lang na de baby- en peuterleeftijd. Machine wasbaar op 30 graden. Dit olifant knuffellapje van Steiff is gemaakt van superzachte pluche, heeft geborduurde ogen en labels om te voelen aan de bovenkant van het hoofdje. De binnenkant van het olifantlapje heeft een geweven structuur, waardoor de textuur anders zal aanvoelen dan de zachte buitenkant van het lapje.

Leerdoelen Geen
Materiaal:100% polyester
Afmeting:26 cm.
Wasvoorschrift:30 gr machinewas
EANcode 4001505241918

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!