€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco dokterskoffer
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Djeco dokterskoffer

Artikelnr DJ06555
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Voel je een echte dokter met dit dokterskoffertje van Djeco (DJ06555)! In het stevige koffertje vind je alles wat je nodig hebt om mensen, knuffels óf poppen in een mum van tijd weer beter te maken. Verbandjes en pleisters, maar ook een mooie houten stethoscoop en thermometer om je patiënten te onderzoeken, en een houten spuit en zalftube om alle kwaaltjes te genezen. In het koffertje zijn al je spulletjes gemakkelijk mee te nemen: op naar de volgende patiënt!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Onderzoeksdrang, Ooghandcoördinatie, Rollenspel
Inhoud: Een houten spuit, thermometer, zalftube, stethoscoop en spatel; een plastic bakje, 2 rolletjes verband, stoffen pleisters, 2 opschrijfboekjes en een katoenen doek
Afmetingen:22 x 16 x 7 cm
Materiaal:Hout, katoen, stof, kunststof, karton.
EANcode 3070900065550

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.