€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ark van Noach
Aantal: 1
Uw prijs
49,95

Ark van Noach

Artikelnr 86597
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,95

De ark van noach in een nieuw jasje. Zowel de ark als de dieren zijn opnieuw vormgegeven. De diertjes kunnen op, in en aan de boot hangen, staan en zitten. Ook erg leuk om ze met hun koppie door de ronde raampjes te laten kijken. Boven op het dek zit ook een leuk spiegeltje en het deurtje kan open en dicht. De ark kun je makkelijk overal mee naartoe nemen zodat de diertjes gezellig met je mee op stap kunnen. Stoffenspeelgoed van Lilliputiens is met erg veel oog voor detail afgewerkt. De gebruikte materialen zijn altijd van een mooie en goede kwaliteit.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Onderzoeksdrang
Materiaalstof
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 30 x 20 cm
EANcode 5414834865974

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.