€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Ark van Noah
Aantal: 1
Uw prijs
72,50

Lilliputiens Ark van Noah

Artikelnr 83089
Levertijd Direct leverbaar
€ 72,50

Wie gaat er allemaal mee in de ark? De nieuwe uitvoering van de Ark van Noah van Lilliputiens (83089) bevat allerlei dieren om geweldige avonturen mee te beleven. De grote zachte donkerblauwe ark is groot genoeg voor álle diertjes en kan open en dicht met klitteband. Maki's, giraffes, neushoorns, krokodillen en leeuwen: van elke diersoort is er één mannetje, en één vrouwtje bij! De cabine bovenop kan gebruikt worden als handvat, waardoor de ark gemakkelijk meegenomen kan worden. Uren speelplezier met het in- en uitladen van al die lieve knuffeltjes!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmetingen:32 x 18 x 12 cm
Inhoud:Boot, 2 neushoorns, 2 maki's, 2 krokodillen, 2 leeuwen en 2 giraffen
Materiaal:100% Polyester
EANcode 5414834830897

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.