€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Trekkarretje met geluiden
Aantal: 1
Uw prijs
53,96

Trekkarretje met geluiden

Artikelnr 5922
Levertijd Direct leverbaar
€ 53,96

De dappere kikkermatroos is klaar voor de grote vaart.....en als hij rond de mast springt, zijn er heel verschillende prettig en natuurlijk klinkende geluiden te horen. Dat bevordert de fijne motoriek, het gehoor en de muzikaliteit. De geluidenmodule met volumeregelaar (2 standen), stand-bymodus en uitschakelknop is uitneembaar. En natuurlijk is het karretje ook super leuk voor de beginnende lopers die op avontuur gaan!! Het karretje wordt geleverd zonder batterijen (1,5 V AAA)

Leerdoelen Klank en ritme, Fijne motoriek
Materiaalpolyester, wasbaar zonder geluidenmodule
Type kindAlle kinderen
Afmetingl 26 x B 17 x H25 cm
EANcode 4010168059228

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.