€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys dokterstas
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Plan Toys dokterstas

Artikelnr 3451
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Met deze mooie dokterstas van Plantoys voel je je direct een echte doker! Wat fijn toch om andere mensen of bijvoorbeeld je knuffel of je pop beter te kunnen maken. In de rode stoffen dokterstas zitten voornamelijk houten instrumenten van Plantoys: een injectiespuit, een thermometer, een bloeddrukmeter, een stethoscoop en een hamertje. Kinderen zullen al snel leren zich in te leven in de ander met deze mooie Plantoys dokterstas, want verzorgen kun je volop met deze mooie speelset.

Leerdoelen Rollenspel
Afmetingen:ca. 21,5 x 8 x 15 cm
EANcode 8854740034519

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.