€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Science4you Make-up fabriek
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Science4you Make-up fabriek

Artikelnr SL604872
Levertijd
€ 24,95

Met de make-up factory van Science4you (SL604872) kun je experimenteren en leren. Leer meer over het aanbrengen van make-up en het verzorgen van je huid met het Make-up factory boek. Doe 20 verschillende experimenten zoals, het maken van oogschaduws, blushes, lipsticks, scrubs, foundations en make-up removers. Je mag alles zelf uitvoeren en je kunt een hoop leren. Wanneer jou mooie oogschaduws en lipsticks klaar zijn, twijfel dan niet om ze uit te proberen! Ben je ontdekkend, creatief en wil je meer leren over make-up? Leef je lekker uit met de Make-up Factory van Science4you!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Handvaardigheid, Onderzoeksdrang
afmeting doos29 x 38 x 8
inhoud1 boek van 36 pagina's, pasteur pipet, bindmiddel, absorbeer middel, hydraterend middel, anti-klonter middel, goude kleurstof, roze kleurstof, plastic spatel, houten spatel, kleine maatbeker, ronde doosjes, make-up borstel, blush doosje, beschermende handschoenen, maizena.
EANcode 5600983603066

Over Science4you

Spelend leren! dat is waar Science4You voor staat. De producten van Science4You stellen kinderen in staat om tijdens het spelen hun ontwikkelingsniveau te verhogen bovendien stimuleren de producten van Science4You de interesse van kinderen in techniek en wetenschap. Alle dozen van Science4You bevatten een duidelijke en uitgebreide uitleg in het nederlands.