€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco DIY Inspirerende natuur, bloemenpers
Aantal: 1
Uw prijs
32,50

Djeco DIY Inspirerende natuur, bloemenpers

Artikelnr DJ07974
Levertijd Direct leverbaar
€ 32,50

Met dit natuur knutselpakket DIY 'Inspirational Nature' van Djeco (DJ07974) kun je lekker de natuur in maar ook creatief bezig zijn. ga lekker door de tuin of natuur om bloemen, planten en grassen te verzamelen. De meeneem pers gaat gemakkelijk open en dicht. Daarna laat je het verzamelde aan planten en bloemen drogen om er daarna unieke decoraties op de ansichtkaarten of op de kleine posters mee te maken. Erg leuk om te maken, te versturen of om op te hangen in je eigen kamer.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Leeftijd:vanaf 5 jaar
Inhoud:12 kleine posters 18,5 x 23,5 cm., 9 grote kaarten van 10,5 x 25 cm., 9 kleine kaarten van 10 x 15 cm. tube lijm met een brede en smalle opening, elastische bewaarmap voor ongebruikte kaarten of voor extra gedroogde bloemen, planten, instructieboekje
Afmeting doos:20 x 26 x 7,5 cm.
EANcode 3070900079748

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.