€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Bubble science
Aantal: 1
Uw prijs
18,95

Bubble science

Artikelnr 5603351
Levertijd direct leverbaar
€ 18,95

Leer met de inhoud van deze doos de kunst van het bellen blazen. Leuke en interessante experimenten met alledaagse materialen. Veel inspiratie verzekerd met deze ontdekdoos van 4M! Maak reusachtige bellen, een onbreekbare bel, een bellenfolie en nog veel meer. Inclusief recepten voor jouw eigen bellenmix. Inhoud: bellenblaasbak, ring van kunststof, gekleurd garen, pyramide toverstaf, kubus toverstaf, bellenblaasoplossing, 2 grote stoppers voor een bellenblaastoverstaf, mondstuk, toverster, tovercirkel, 2 opklikbare toverstaven, 2 grote bellenblaastoverstaven, 2 lange strootjes, gedetailleerde handleiding.

Leerdoelen Behendigheid, Onderzoeksdrang
afmeting doos:21,5 x 17 cm
EANcode 4893156033512

Over 4M

4M maakt speelgoed voor leergierige kinderen. Kinderen die houden van experimenteren, ontdekken en knutselen, zullen de doosjes van 4M erg interessant vinden. 
4M maakt dozen waarmee kinderen creatief bezig kunnen zijn, maar ook met chemie, natuurkundige verschijnselen, techniek en green science. De 'green science-doosjes' zijn gericht op duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld het opwekken van energie en recycling.