€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Weer station
Aantal: 1
Uw prijs
18,95

Weer station

Artikelnr 5603279
Levertijd direct leverbaar
€ 18,95

Met behulp van de materialen in dit doosje van 4 M in combinatie met een waterfles kun je jouw eigen weerstation bouwen. Super leuk en interessant om dit te maken en te onderzoeken! Observeer wat de wind, regen en temperatuur allemaal doen en welke invloed dat heeft op het terrarium dat je in de fles creëert. Zie hoe het plantje aan de binnenkant van de fles groeit. Leuk, leerzaam en interessant!

Leerdoelen Denken en gedrag, Onderzoeksdrang
inhoud:plastic buis, thermometer, kompas, 2 helften van een steunkolom, trechter, steunarm regenmeter, windwijzer, windmeter en thermometer. kompas, windwijzer, windmeterbekers, korte as, lange as, kap, windmeterhub, schroeven en instructies
EANcode 4893156032799

Over 4M

4M maakt speelgoed voor leergierige kinderen. Kinderen die houden van experimenteren, ontdekken en knutselen, zullen de doosjes van 4M erg interessant vinden. 
4M maakt dozen waarmee kinderen creatief bezig kunnen zijn, maar ook met chemie, natuurkundige verschijnselen, techniek en green science. De 'green science-doosjes' zijn gericht op duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld het opwekken van energie en recycling.