€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Opgraafkit kristalmijn
Aantal: 1
Uw prijs
15,50

Opgraafkit kristalmijn

Artikelnr 5603252
Levertijd
€ 15,50

Met dit stoere pakket van 4M Kidzlabs Opgraafkit Kristalmijn, kan je zelf kristallen opgraven. Het pakket bevat een groot gipsblok waarin 8 natuurlijke kristallen verborgen zitten, een vergrootglas, een penseel, displaydoos met deksel en basiskaart, speciaal ontworpen graafinstrument, een opbergzakje en een boekje met gedetailleerde instructies met wetenswaardige feiten. Het is een leuke doe-doos,experimenteer en leerdoos ineen. Met de gereedschapjes die meegeleverd worden kan men lekker hakken in het gipsblok en op zoek naar de edelstenen. Als je ze gevonden hebt kun je ze proberen te identificeren met het bijgeleverd kristalboekje.

Leerdoelen Fijne motoriek, Onderzoeksdrang
EANcode 4893156032522

Over 4M

4M maakt speelgoed voor leergierige kinderen. Kinderen die houden van experimenteren, ontdekken en knutselen, zullen de doosjes van 4M erg interessant vinden. 
4M maakt dozen waarmee kinderen creatief bezig kunnen zijn, maar ook met chemie, natuurkundige verschijnselen, techniek en green science. De 'green science-doosjes' zijn gericht op duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld het opwekken van energie en recycling.