€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zeepfabriek
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Zeepfabriek

Artikelnr 488721
Levertijd direct leverbaar
€ 24,95

Met dit pakket van Science4you ga je zelf leren hoe je zeep kunt maken en kun je 8 verschillende experimenten doen rondom zeep. Er zit een mooi educatief boek bij van 40 pagina's (hardcover) die je op weg helpt en je het een en ander leert over zeep. Ontdek met deze Science4you doos bijvoorbeeld hoe je fantastische zeepjes kunt maken in de vorm van een vis, slak en zeepaardje. Hoe je zeepjes kunt maken met heerlijke geuren en glitters, van havermout en gedroogde bloemen en hoe je een wetenschapper kunt worden en vloeibare zeep kunt maken. Science4you is super leuk, leerzaam en zo maak je met gemak vele heerlijke zeepjes voor jezelf en/ of om cadeau te geven.

Leerdoelen Denken en gedrag, Onderzoeksdrang
Afmetingen:ca. 38 x 29,5 x 8 cm
Inhoud:educatief boek met 36 pagina's, handschoenen, rode kleurstof, gele kleurstof, blauwe kleurstof, pasteurpipetten, houten spatels, plastic vormen voor zeep, testbuisjes met deksel, zeepbasis, mandarijngeur, appelgeur, satijnen lint, glitters
EANcode 5600849488721

Over Science4you

Spelend leren! dat is waar Science4You voor staat. De producten van Science4You stellen kinderen in staat om tijdens het spelen hun ontwikkelingsniveau te verhogen bovendien stimuleren de producten van Science4You de interesse van kinderen in techniek en wetenschap. Alle dozen van Science4You bevatten een duidelijke en uitgebreide uitleg in het nederlands.