€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba TerraKids Kompas
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Haba TerraKids Kompas

Artikelnr 302676
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Met dit super stoere kompas van Terra Kids weet je altijd waar je naartoe moet! Het kompas heeft een geïntegreerd vizier om de exacte positie te bepalen en een super makkelijk af te lezen roos. Het Terra Kids kompas is oranje met groen en grijs wat hem een heel stoere look geeft. Er zit een nylonband en een aluminium karabijnhaak aan zodat je hem handig kunt bevestigen aan je rugzak of riemlus. Het Terra Kids kompas is gemaakt van hoogwaardig metaal. Voor de enige echte scouts en ontdekkers!

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmeting: 8 cm x 6 cm
EANcode 4010168225463

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.