€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Razende raket
Aantal: 1
Uw prijs
10,95

Razende raket

Artikelnr 1105248
Levertijd Direct leverbaar
€ 10,95

Ontdek hoe raketten de ruimte in schieten en andere razend interessante feiten over raketten. Lees mee in de geheime aantekeningen in het notitieboekje van professor Ben Beton.Wetenschap was nog nooit zo waanzinnig leuk. Inhoud: Plastic raket, neuskegel, stabilisatoren, rubberen stop, ventiel, stickers, plakband en boekje met waanzinnige info.De bijgevoegde handleiding is in het Engels, dus het is wel handig om hulp van een volwassene erbij te vragen. Gelukkig staan er ook veel plaatjes bij getekend die het een en ander snel duidelijk zullen maken. WAARSCHUWING!Alleen geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Hulp van een volwassene vereist. Lees voor gebruik de instructies.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Type kindAlle kinderen
EANcode 5011979523563

Over Galt

Galt is een merk afkomstig uit Engeland. Het speelgoed heeft veel kleur en is bedacht om kinderen spelenderwijs van alles te laten leren. Galt heeft speelgoed ontwikkeld voor kinderen van 0 tot en met ongeveer 10 jaar.
De Horlepiep verkoopt van Galt een aantal leuke producten voor baby's en de eerste jaren daarna. Daarnaast ook veel mooie puzzels, knutselspullen en ontdekdozen voor de wat oudere kinderen.