€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kosmische raket
Aantal: 1
Uw prijs
15,50

Kosmische raket

Artikelnr 00-03235
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,50

Dit is een geweldig doe-pakket dat leuk is voor het hele gezin! Hiermee kun je jouw eigen raket lanceren, hij kan tot wel 15 meter hoog vliegen. Er zit een boekje bijgesloten waarin je kunt lezen over raketwetenschap en over hoe je te werk moet gaan. Deze experimenteerset zal wetenschappers in de dop zeker inspiratie geven. Let op: dit experiment moet wel onder toezicht van volwassenen gebeuren. Bij kinderen onder de 14 jaar, dient het lanceren van de raket onder begeleiding te gebeuren.Inhoud: 1 transparante raketromp, 3 raketvinnen, 1 verbindingsring, 1 lanceerplatform, 1 maatlepel, 1 boekje met leuke raketwetenschap en gedetailleerde instructies voor het lanceren. Niet inbegrepen maar wel nodig: azijn en zuiveringszout (in de keuken...)

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Technisch begrip
Type kindAlle kinderen
Afmetingraket 15,5 cm hoog
EANcode 4893156032355

Over 4M

4M maakt speelgoed voor leergierige kinderen. Kinderen die houden van experimenteren, ontdekken en knutselen, zullen de doosjes van 4M erg interessant vinden. 
4M maakt dozen waarmee kinderen creatief bezig kunnen zijn, maar ook met chemie, natuurkundige verschijnselen, techniek en green science. De 'green science-doosjes' zijn gericht op duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld het opwekken van energie en recycling.