€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Maak een vulkaan
Aantal: 1
Uw prijs
15,50

Maak een vulkaan

Artikelnr 00-03230
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,50

Maak een 9,5 cm hoge vulkaan (door te gieten) en beschilder en versier hem daarna. Als de vulkaan af is, kun je hem vervolgens tot uitbarsting laten komen. Dit doe je met behulp van azijn en bakpoeder. In de bijgevoegde instructies staat precies beschreven wat je moet doen en hoe het werkt. Inhoud: een vulkaanvorm, twee zakjes gips van fijne kwaliteit, een verfstrip van 6 kleuren, een borstel, een roerstaafje, een blad met grappige tekeningen voor de versiering, een set instructies, inclusief wetenswaardige feiten over een vulkaan en uitleg hoe je jouw vulkaan tot uitbarsting kunt laten komen.Een interessante en leerzame activiteit!

Leerdoelen Fijne motoriek, Onderzoeksdrang
Type kindJonge onderzoeker
EANcode 4893156032300

Over 4M

4M maakt speelgoed voor leergierige kinderen. Kinderen die houden van experimenteren, ontdekken en knutselen, zullen de doosjes van 4M erg interessant vinden. 
4M maakt dozen waarmee kinderen creatief bezig kunnen zijn, maar ook met chemie, natuurkundige verschijnselen, techniek en green science. De 'green science-doosjes' zijn gericht op duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld het opwekken van energie en recycling.