€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Papieren kralen Lente-armbanden
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Djeco Papieren kralen Lente-armbanden

Artikelnr DJ09404
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Knutsel je eigen armbanden in elkaar en je bent klaar om te shinen. De papieren kralen van Djeco kan je zelf eenvoudig maken. In de handleiding kun je precies lezen wat je stap voor stap moet doen. Kies een van de prachtig bedrukte vellen met patronen en prints en knip deze in de aangegeven banen zodat je er kralen van kunt maken. Rijg je zelfgemaakte kralen aan een stukje touw en versier deze met de sterretjes en de flosjes. Met jouw zelfgemaakte armbanden van Djeco om steel je gegarandeerd de show! Knutselen maar!

Leerdoelen Handvaardigheid, Fantasie en creativiteit, Concentratie
Inhoud:20 vellen papier, 1 lijmstift, 6 stokjes, 6 sterren hangers, 6 flosjes, 2 rollen touw
EANcode 3070900094048

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.