€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Duo Jewels Rijgen letters
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Djeco Duo Jewels Rijgen letters

Artikelnr DJ00012
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,95

Maak twee armbanden met de gekleurde kralen en bedeltjes uit deze You & Me-Letter Threading set van Djeco (DJ00012) De knutselset bestaat uit gouden hartjes en gekleurde kralen en letterkraaltjes om het woordje 'love' te maken. Leuk om samen met een vriendin vriendschapsarmbandjes te maken. Er zitten ook twee organza zakjes bij om de zelfgemaakte armbandjes in te bewaren of om ze in cadeau te geven.

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Inhoud:350 kralen, 2 hartjes bedel, 2 m. elastisch koord, 2 naalden, 2 organza zakjes, 2 cadeaukaartjes en een stap voor stap instructieboekje
Leeftijd:vanaf 6 jaar
EANcode 3070900000124

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.