€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rijgspel Geluksbrengers
Aantal: 1
Uw prijs
23,50

Rijgspel Geluksbrengers

Artikelnr 302636
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,50

Rijg je eerste kralenketting met deze leuke houten kralen van het rijgspel geluksbrengers van Haba. Je kunt rijgen met gewone kralen in combinatie met leuke figuren zoals kevers, klavertjes vier, paddenstoelen en hartjes. Je kunt rijgen met een soort veter, waardoor het goed te doen is om het koord door het oogje van de kraal te rijgen, zeker fijn voor beginnende kralenrijgers. Met deze kralen van Haba die niet voor niets geluksbrengers heten, kun je ook nog gewoon lekker spelen voordat je ze aan de veter gaat rijgen!

Leerdoelen Concentratie, Fijne motoriek, Handvaardigheid, Ooghandcoördinatie
Materiaal:beukenhout, polyamide
Afmetingen:21 x 15,5 x 4,6 cm (doos)
EANcode 4010168225067

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.