€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rijgkralen geometrisch, 54 stuks
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Rijgkralen geometrisch, 54 stuks

Artikelnr 10301
Levertijd direct leverbaar
€ 24,95

Van al die mooie kleurtjes bij elkaar, word je meteen vrolijk! Met deze geometrische kralen van Grimms kun je heerlijk aan de slag met het rijgen van een ketting. Er zitten ook 6 verschillende kleuren koord bij, dus je kunt alles combineren zoals jij dat wil. Kralen rijgen is een fijne activiteit en als kind kun je daarna apetrots zijn als je jouw eigen ketting om kunt doen.

Leerdoelen Fijne motoriek
materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en bewerkt met natuurlijke olie
aantal:54 kralen
EANcode 4048565103015

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!