€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Viltkleurplaten Wonderland
Aantal: 1
Uw prijs
5,95

Viltkleurplaten Wonderland

Artikelnr DJ09626
Levertijd Direct leverbaar
€ 5,95

Deze mooie geillustreerde vilten inkleurplaten met prachtige natuurafbeeldingen van het merk Djeco worden allemaal prachtige schilderijtjes. Het zijn 5 verschillende inkleurplaten rondom het thema natuur en het bijzondere ervan is, dat de tekeningen omringt zijn door zwart soort vilt, het lijkt wel velours. Dit zorgt voor een heel mooi contrast en over de lijnen kleuren kan hierdoor niet gebeuren (Het gebeurt misschien wel, maar je ziet het niet!) Kinderen vinden deze inkleurplaten erg leuk om te doen en worden meestal superblij bij het zien van het eindresultaat, omdat er echte kunstwerken ontstaan prachtig om aan de muur te hangen. Het resultaat is vooral mooi als je het inkleurt met de viltstiften van Djeco DJ08800. De kleurplaten van Djeco zijn niet alleen mooi om naar te kijken , maar het zwarte fluweel is ook leuk om aan te raken.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek
Afmetingen:5 stevige kleurplaten van 20 x 20 cm
EANcode 3070900096264

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.