€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Kleuren met fluweel. In het donker zijn er...dieren
Aantal: 1
Uw prijs
6,50

Djeco Kleuren met fluweel. In het donker zijn er...dieren

Artikelnr DJ09096
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,50

Deze vijf kleurplaten van dieren in de nacht van Djeco (DJ09096) hebben contouren van fluweel, die helpen je kleintje binnen de lijntjes te kleuren. Kleur de witte gedeelte in met felle kleurtjes en je zult verbluft zijn over het resultaat. Kinderen vinden deze inkleurplaten erg leuk om te doen en worden meestal superblij bij het zien van het eindresultaat. Het resultaat is vooral mooi als je het inkleurt met de viltstiften van Djeco DJ08800. De kleurplaten van Djeco zijn niet alleen mooi om naar te kijken , maar het zwarte fluweel is ook leuk om aan te raken.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie, Concentratie, Behendigheid
Afmeting :20 x 20 cm.
EANcode 3070900090965

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.