€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Arty Block tekenpapier
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Djeco Arty Block tekenpapier

Artikelnr DJ08786
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Met dit prachtige schetsboek van Djeco (DJ08786) kun je altijd en overal de mooiste tekeningen maken! Dankzij de stevige kartonnen kaft kun je op het dikke papier overal, óók onderweg, lekker tekenen zonder dat de boel begint te bobbelen of te kreuken. Het lichtblauwe elastiek houdt de boel stevig bij elkaar, dus je kunt het ook gemakkelijk meenemen, en aan de binnenkant van het schetsboek zit een flap waarachter de gemaakte tekeningen opgeborgen kunnen worden. Tótdat ze ergens worden opgehangen natuurlijk!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie
Afmetingen:24 x 29,7 cm
Aantal vellen:30
Dikte papier:140 g/m
EANcode 3070900087866

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.