€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Oodle Doodles dieren kleurset
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Oodle Doodles dieren kleurset

Artikelnr 3760216
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,95

Met Oodle Doodles dieren van Tiger Tribe kun je heerlijk creatief bezig zijn. De grote waskrijtjes liggen gemakkelijk in de hand en rollen bijna als vanzelf over de tekeningen. Heel fijn voor jonge kinderen vanaf 3 jaar. Er zitten niet alleen 8 verschillende kleuren stapelbare waskrijtjes bij, maar ook een tekenblok met tekeningen die verder afgemaakt en ingekleurd kunnen worden. Tiger Tribe heeft meer dan 70 stickers toegevoegd waarmee je iets extra's aan je kunstwerk kunt toevoegen. Makkelijk mee te nemen in een handige doos. Het tekenblok ook wel bestaat uit 48 bladzijden met leuke opdrachten bij. Zo is er bijvoorbeeld een vissenkom waarbij de volgende vraag gesteld wordt: 'Wie woont er hier?'. Tiger Tribe dieren daagt je uit om te tekenen!

Leerdoelen Kleuren herkennen, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Afmetingen: ca. 19 x 16,5 x 5 cm
EANcode 9341736007859

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.