€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Galt Magisch waterkleuren Voertuigen
Aantal: 1
Uw prijs
10,50

Galt Magisch waterkleuren Voertuigen

Artikelnr 1004933
Levertijd Direct leverbaar
€ 10,50

Ontdek de drukke wereld van voertuigen met het Water Magic Dino kleurboek (1004933) van Galt. Met de bijgeleverde waterpen kleur je de plaatjes op magische wijze in: overal waar je met de stift kleurt komen de mooiste kleuren tevoorschijn! Als de tekening opdroogt verdwijnen de kleuren, en wordt alles weer wit. Zo kun je de 6 herbruikbare kleurplaten elke keer opnieuw tevoorschijn toveren! Is de water pen leeg, dan kun je deze gewoon weer onder de kraan vullen Je draait het onderste deel eruit, vult deze met water en draait hem er weer in. Ook kun je de set gemakkelijk meenemen op vakantie in het vliegtuig of auto. Een magisch leuke manier van kleuren! Ben jij er klaar voor om alle voertuigen te ontdekken?

Leerdoelen Fijne motoriek, Behendigheid
Afmetingen boekje:26,5 cm x 14,5 cm x 1,5 cm
EANcode 5011979580337

Over Galt

Galt is een merk afkomstig uit Engeland. Het speelgoed heeft veel kleur en is bedacht om kinderen spelenderwijs van alles te laten leren. Galt heeft speelgoed ontwikkeld voor kinderen van 0 tot en met ongeveer 10 jaar.
De Horlepiep verkoopt van Galt een aantal leuke producten voor baby's en de eerste jaren daarna. Daarnaast ook veel mooie puzzels, knutselspullen en ontdekdozen voor de wat oudere kinderen.