€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Galt Magisch waterkleuren Onderwaterwereld
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Galt Magisch waterkleuren Onderwaterwereld

Artikelnr 1004918
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

Ontdek de prachtige onderwaterwereld van de zee met het Water Magic UndertheSea (1004918)boek van Galt. Met de bijgeleverde waterpen kleur je de plaatjes op magische wijze in. Kleur de witte kleurplaat in en de onderwaterwereld komt tevoorschijn en is de pen leeg dan vul je deze weer onder de kraan. Als de tekening opdroogt verdwijnt de onderzeewereld en wordt alles weer wit. Zo kun je de 6 herbruikbare kleurplaten elke keer opnieuw tevoorschijn toveren. De tover pen is ontzettend handig in gebruik. Je draait het onderste deel eruit, vult deze met water en draait hem er weer in. Ook kun je de set ontzettend makkelijk meenemen op vakantie in het vliegtuig of auto. Een magisch leuke manier van kleuren! Wil jij de onderwaterwereld van de zee ontdekken?

Leerdoelen Behendigheid, Fijne motoriek
Afmeting boekje:26,5 cm x 14,5 cm x 1,5 cm
EANcode 5011979580184

Over Galt

Galt is een merk afkomstig uit Engeland. Het speelgoed heeft veel kleur en is bedacht om kinderen spelenderwijs van alles te laten leren. Galt heeft speelgoed ontwikkeld voor kinderen van 0 tot en met ongeveer 10 jaar.
De Horlepiep verkoopt van Galt een aantal leuke producten voor baby's en de eerste jaren daarna. Daarnaast ook veel mooie puzzels, knutselspullen en ontdekdozen voor de wat oudere kinderen.