€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Galt Magisch waterkleuren Dino's
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Galt Magisch waterkleuren Dino's

Artikelnr 1004660
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

Ontdek de spannende wereld van dinosaurussen met het Water Magic Dino kleurboek (1004660) van Galt. Met de bijgeleverde waterpen kleur je de plaatjes op magische wijze in: overal waar je met de stift kleurt komen de mooiste kleuren tevoorschijn! Is de water pen leeg, dan kun je deze gewoon weer onder de kraan vullen. Als de tekening opdroogt verdwijnen de dino's, en wordt alles weer wit. Zo kun je de 6 herbruikbare kleurplaten elke keer opnieuw tevoorschijn toveren! De tover pen is ontzettend makkelijk te gebruiken. Je draait het onderste deel eruit, vult deze met water en draait hem er weer in. Ook kun je de set gemakkelijk meenemen op vakantie in het vliegtuig of auto. Een magisch leuke manier van kleuren! Ben jij er klaar voor om alle dino's te ontdekken?

Leerdoelen Behendigheid, Fijne motoriek
Afmetingen boekje:26,5 cm x 14,5 cm x 1,5 cm
EANcode 5011979572509

Over Galt

Galt is een merk afkomstig uit Engeland. Het speelgoed heeft veel kleur en is bedacht om kinderen spelenderwijs van alles te laten leren. Galt heeft speelgoed ontwikkeld voor kinderen van 0 tot en met ongeveer 10 jaar.
De Horlepiep verkoopt van Galt een aantal leuke producten voor baby's en de eerste jaren daarna. Daarnaast ook veel mooie puzzels, knutselspullen en ontdekdozen voor de wat oudere kinderen.