€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Art/technology Diepzee
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Djeco Art/technology Diepzee

Artikelnr DJ09314
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Met deze doos van Djeco Art/technology Diepzee zal je kind geboeid raken door het wonder van kunst en techniek. Je maakt als jonge kunstenaar twee oplichtende schilderijen van een prachtige vis en een kleurrijke kwal in de diepzee. Je maakt een electrische circuit met schakelingen met behulp van geleidende lijm,draad, batterijen en ledlampjes. Met de bijgeleverde stickers en accessoires kan je het schilderij verder afmaken. Er zit een duidelijk stappenplan boekje bijgeleverd en voor extra duidelijkheid kun je ook altijd via de QR-code een video filmpje bekijken met duidelijke instructies.

Leerdoelen Behendigheid, Concentratie, Fijne motoriek, Handvaardigheid, Ordenen, Technisch begrip
Inhoud:2 platen met standaard, stickers, instructieboekje, 2 batterijtjes, 6 LEDlampjes, geleidende lijm
Afmetingen:21,5 x 22 x 3,5 cm
EANcode 3070900093140

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.