€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
KidzlLabs: Maak je deurbel
Aantal: 1
Uw prijs
18,95

KidzlLabs: Maak je deurbel

Artikelnr 5603368
Levertijd
€ 18,95

4M maakt interessante dozen voor kinderen die geïnteresseerd zijn in onder andere de wereld van wetenschap en elektrotechniek. Deze set leert je over elektromagnetisme en laat je een compleet elektrisch circuit aanleggen. Als je klaar bent, heb je je eigen werkende deurbel gemaakt, een cool gadget voor je kamer bijvoorbeeld! Inhoud: grondplaat, bel, spoelkapje, L-vormig kapje, batterijklepje, belklepel, spoel, afstelhouder, klepelhouder, ringschroef, schroeven, afsteller, draad met metalen ring, lange schroef en moer, afsluitdoppen en gedetailleerde instructies (deurbel is ongeveer 16,5 cm lang). Ook vereist maar niet meegeleverd: 2 x 1,5V AA-batterij en een kleine kruiskopschroevendraaier.

Leerdoelen Technisch begrip
EANcode 4893156033680

Over 4M

4M maakt speelgoed voor leergierige kinderen. Kinderen die houden van experimenteren, ontdekken en knutselen, zullen de doosjes van 4M erg interessant vinden. 
4M maakt dozen waarmee kinderen creatief bezig kunnen zijn, maar ook met chemie, natuurkundige verschijnselen, techniek en green science. De 'green science-doosjes' zijn gericht op duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld het opwekken van energie en recycling.