€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kabelbaan uit blik
Aantal: 1
Uw prijs
20,95

Kabelbaan uit blik

Artikelnr 3358
Levertijd
€ 20,95

4M maakt interessante dozen voor kinderen die geïnteresseerd zijn in onder andere de wereld van wetenschap en elektrotechniek. Met deze set ga je een blikje recyclen om een unieke kabelbaan te maken. Installeer de kabelbaan in je slaapkamer en zie de kabelbaan heen en weer gaan, omhoog en omlaag. Wat ontzettend cool! Hulp van een volwassene is handig bij dit project. Inhoud: wielsteun, motorhuis, achteruit-as, batterijklep, middengroot pulleywiel, groot pulleywiel, 4 kabelstoppers, koord, elastiekjes, grote kniehevelrem, middengroot wielas, motor, motorkap, kogelgewricht sluiter, motor pulleywiel, 2 kniehevelremmen zijkant, 4 terminaldoppen, sticker voor blikje, as voor blikje, 2 zijwielen, 4 schroeven. Niet inbegrepen maar wel nodig zijn 2 AAA 1,5V batterijen, kruiskopschroevendraaier, een gebruikt frisdrankblikje

Leerdoelen Technisch begrip
EANcode 4893156033581

Over 4M

4M maakt speelgoed voor leergierige kinderen. Kinderen die houden van experimenteren, ontdekken en knutselen, zullen de doosjes van 4M erg interessant vinden. 
4M maakt dozen waarmee kinderen creatief bezig kunnen zijn, maar ook met chemie, natuurkundige verschijnselen, techniek en green science. De 'green science-doosjes' zijn gericht op duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld het opwekken van energie en recycling.