€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Nancy marine
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Nancy marine

Artikelnr s210-0102
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

In dit pakketje zit een patroon op stof en eenzelfde patroon op papier. De patroontjes zijn op de stof voorbedrukt zodat je alleen hoeft te knippen en de stippellijntjes aan elkaar te naaien. De stofjes zijn soepel, rekbaar en ze rafelen niet waardoor het niet nodig is om het af te werken. Leuk om in elkaar te zetten en jouw modelpop of barbie zo te voorzien van een nieuwe look! Het patroon op papier kun je gebruiken om zelf ook nog te experimenteren op andere stoffen zodat je het model nog eens kan namaken. Het niveau varieert van 1 tot en met 4 (niveau 4 is het moeilijkst) Heb je een beetje hulp nodig? Dan kun je de volgende website raadplegen voor wat uitleg: www.dressyourdoll.be

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek
EANcode 5425027360114

Over Dress Your Doll

Dress your doll is ontwikkeld door 3 vrouwen uit de modewereld. Zij willen juist in 'dit digitale tijdperk' kinderen weer laten ontdekken hoeveel plezier je kunt beleven aan de mogelijkheden van een lapje stof, een schaar, naald en garen. 
De voorbedrukte prints op een soepele, niet-rafelende stof hoef je alleen maar uit te knippen, daarna naaien op de stippellijn en klaar is je kledingstuk voor je aankleedpop/mannequinpop of barbie. De kledingsetjes variëren in 4 verschillende moeilijkheidsgraden, die worden aangeduid met schaartjes. De poppen en stoffen worden gemaakt van gerecyclede Petflessen en worden gemaakt in Europa voor eerlijke prijzen in kleine, familiebedrijfjes. Een leuk, duurzaam en eerlijk product voor wat oudere meiden vanaf 7 jaar,die van knutselen houden.