€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Schaar
Aantal: 1
Uw prijs
8,50

Schaar

Artikelnr Schaar
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,50

Om al je Dress your Doll outfits of eigen creaties uit te knippen, komt deze handige stofschaar goed van pas. Geschikt om patronen uit te knippen als een volleerd mode-ontwerpster. De Dress Your Doll stofschaar voor kinderen is een echt coutureschaartje op maat van jonge ontwerpers.Het is bovendien ook een veilig schaartje met een ronde punt. TIP: Knip nooit papier met je stofschaar, want daar wordt ie namelijk erg bot van!!!

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek
afmeting:14,5 cm. lengte
EANcode 5425027361739

Over Dress Your Doll

Dress your doll is ontwikkeld door 3 vrouwen uit de modewereld. Zij willen juist in 'dit digitale tijdperk' kinderen weer laten ontdekken hoeveel plezier je kunt beleven aan de mogelijkheden van een lapje stof, een schaar, naald en garen. 
De voorbedrukte prints op een soepele, niet-rafelende stof hoef je alleen maar uit te knippen, daarna naaien op de stippellijn en klaar is je kledingstuk voor je aankleedpop/mannequinpop of barbie. De kledingsetjes variëren in 4 verschillende moeilijkheidsgraden, die worden aangeduid met schaartjes. De poppen en stoffen worden gemaakt van gerecyclede Petflessen en worden gemaakt in Europa voor eerlijke prijzen in kleine, familiebedrijfjes. Een leuk, duurzaam en eerlijk product voor wat oudere meiden vanaf 7 jaar,die van knutselen houden.