€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Aankleed Papier-familie
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Aankleed Papier-familie

Artikelnr PD-112
Levertijd direct leverbaar
€ 14,95

Alle familieleden zijn gemaakt van stevig puzzelkarton en hebben allemaal hun eigen garderobe die je kan kleuren, decoreren en knippen. Alle kledingstukken kunnen met elkaar gecombineerd worden. De kleding is voorzien van papieren lipjes die je om de poppen heen kunt vouwen zodat de kleding op z'n plek blijft zitten. En met een beetje fantasie en creativiteit verzin je er zo nog heel veel nieuwe outfits bij!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Handvaardigheid
EANcode 5425027361708

Over Dress Your Doll

Dress your doll is ontwikkeld door 3 vrouwen uit de modewereld. Zij willen juist in 'dit digitale tijdperk' kinderen weer laten ontdekken hoeveel plezier je kunt beleven aan de mogelijkheden van een lapje stof, een schaar, naald en garen. 
De voorbedrukte prints op een soepele, niet-rafelende stof hoef je alleen maar uit te knippen, daarna naaien op de stippellijn en klaar is je kledingstuk voor je aankleedpop/mannequinpop of barbie. De kledingsetjes variëren in 4 verschillende moeilijkheidsgraden, die worden aangeduid met schaartjes. De poppen en stoffen worden gemaakt van gerecyclede Petflessen en worden gemaakt in Europa voor eerlijke prijzen in kleine, familiebedrijfjes. Een leuk, duurzaam en eerlijk product voor wat oudere meiden vanaf 7 jaar,die van knutselen houden.